Cautare

57498 de rezultate pentru "caciuli balna astrahan pentru ciobani" (6.32 secunde)
Autoritatile doljene au inceput deja demersurile legale pentru a pregati stramutarea sinistratilor din satul Rast, care a fost devastat de revarsarea Dunarii in urma cu mai bine de doua saptamani.
Camera Deputatilor a votat 28 de milioane de euro pentru cumpararea de stick-uri de memorie pentru calculatoarele scolare, in conditiile in care 50% din scoli nu au apa calda si caldura. ... S-a inlocuit stiinta cu miturile si s-a pledat pentru libertate fara responsabilitate, spre a acoperi fraudele.
Cu toate ca intrarea Romaniei in Uniunea Europeana le ofera posibilitatea de a candida pentru un mandat european, majoritatea alesilor doljeni nu ar da fotoliul din Parlamentul Romaniei pe unul in Parlamentul European.
Site-ul estiri.ro iti prezinta in exclusivitate povestea autoarei cartii care da speranta tuturor celor care credeau pierduta lupta cu kilogramele in plus.Dieta-Minune nu e un titlu pe care l-am ales intamplator pentru carte si pentru a intitula acest stil de viata.
Ministrul Justitiei propunea 3 ani pentru a trage la raspundere magistratii pentru faptele lor. ... - Cine-i generalul pentru care trebuie sa dam ultima picatura de sudoare? Nu-mi amintesc daca Orban a propus ca liberalii sa-si dea, pe langa sudoare, sangele si chiar viata pentru Johannis, dar acesta era mesajul.
Poate ca ea isi inchipuie ca dragostea e viata ei, dar e prea adanc absorbita de lumea din jur, pentru ca dragostea sa fie centrul existentei ei. ... Pentru ea, a face un lucru cu mana e cel mai rapid mod de a-l duce la bun sfarsit.
FARCAS) Am prezentat nu demult, in cateva episoade, ecoul pe care l-a avut dezvaluirea faptului ca Pentagonul a finantat cu 22 milioane de dolari un studiu pentru a afla ce sunt OZN-urile.
Ceva din ceea ce vezi la animale poate fi folosit cu brio in viata ta umana pentru a-si restabili echilibrul interior si a merge mai departe cu incredere. ... Formati un tandem excelent impreuna, tocmai pentru ca fiecare intra in joc cu ceea ce nu are celalalt.
In realitate, acest referendum ne ofera suficiente date pentru o analiza obiectiva, din care toata lumea ar avea cate ceva de invatat.
IUBIRE PLUS CONSTIENTIZARE EGAL FIINTA Iubirea este un lucru obligatoriu pentru cresterea spirituala. ... La fel cum pentru a-ti vedea fata fizica trebuie sa te uiti in oglinda, tot asa trebuie sa te uiti in oglinda iubirii ca sa-ti vezi fata spirituala.
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor: ... In liceu chiar m-am certat cu profesorul de fizica, pentru ca el imi preda dupa manual si eu voiam o altfel de fizica.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost audiat ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care i-au prezentat învinuirile în dosarul „Bani pentru partid“ si l-au înstiintat ca împotriva sa a fost declansata urmarirea penala.Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala împotriva presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat de savârsirea mai multor fapte asimilate infractiunilor de coruptie.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost audiat ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care i-au prezentat învinuirile în dosarul „Bani pentru partid“ si l-au înstiintat ca împotriva sa a fost declansata urmarirea penala.Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala împotriva presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat de savârsirea mai multor fapte asimilate infractiunilor de coruptie.
Aproximativ 200 de persoane s-au imbulzit la Prefectura Dolj pentru a afla cum pot obtine bani pe o noua schema de finantare guvernamentala din Fondul Social European.
Eu vin de multi ani aici si stiu ca vorbeste mai mult dansul, dar am simtit nevoia pentru ca il cunosc de foarte mult timp pe domnul primar Carciumaru.
Guvernul gestioneaza niste bani, care sunt luati de la cetatenii Romaniei, pentru a fi folositi pentru cetatenii Romaniei. ... Datoria pentru fiecare cetatean este de 2.500 de euro, se arata in documentul Guvernului.
Daca va intrebati cat de profitabila poate fi o firma care are ca domeniu de activitate reumplerea cartuselor pentru imprimante, ar trebui sa stiti ca un craiovean a reusit sa puna pe picioare o afacere extinsa la nivel national.
Românii vor avea la dispozitie, în câteva luni, ghidurile de finantare pentru accesarea mult asteptatelor fonduri structurale nerambursabile alocate tarii noastre din bugetul UE. Pentru a-si primi banii, potentialii beneficiari trebuie sa strânga toate informatiile necesare si sa întocmeasca proiecte eligibile.
la incalzirea locuintelor, industrial sau pentru producerea de electricitate. ... Si asta, pentru ca municipalitatea si CJ nu au o strategie energetica clara, pe termen lung.
Modelele "light production" deschid o noua piata pentru partenerii Canon. ... ImageRUNNER ADVANCE este o noua gama completa de MFPs pentru birou si pentru "light production", ce va fi vanduta prin reteaua partenerilor Canon din Europa.
google-analytics.com